Användarvillkor


Dessa villkor gäller från 2021-06-30

Föreningen Smederna är en av Sveriges ledande elitföreningar för Speedway. Föreningen driver elitverksamhet genom Smederna Speedway AB (Smederna). Nu lanseras en ny modell för Smedernas intressenter att stödja Speedwaylaget genom så kallad Gamification Funding. Smederna tillhandahåller genom sin leverantör en abonnemangstjänst som ger givare möjlighet att stödja Smedernas fortsatta satsning genom att följa matcherna. Vår förhoppning är att vi tillsammans ska samla in pengar och skapa bättre förutsättningar för den sportsliga verksamheten. Dessa användarvillkor reglerar din användning av vår tjänst.

Registrering och villkor
För att bli givare måste du vara 18 år och myndig. Genom att registrera ditt kort accepterar du användarvillkoren. Ditt abonnemang som givare till Smederna kommer att fortsätta från match till match tills det avslutas.

För den som väljer att följa Smedernas speedwaylag gäller följande:
100 kr kommer att dras från ditt registrerade kort efter varje seger i Bauhausligan (eller motsvarande om ligan byter namn) i samtliga tävlingsmatcher i grundserien.

Vid seger som innebär serieseger i grundserien dras 150 kr (istället för ordinarie 100 kr).

100 kr kommer att dras från ditt registrerade kort efter seger i dubbelmöte som ger avancemang från kvartsfinal eller semifinal.

200 kr kommer att dras från ditt registrerade kort efter seger i final som ger SM-guld.

Avslutande
Du kan avsluta abonnemangstjänsten när som helst. Det gör du genom att följa instruktionerna på denna sida.

Personuppgifter
Du samtycker till att alla personuppgifter som du lämnar till Smederna (och dess leverantörer Ependy och Nets) behandlas i enlighet med vid var tid gällande personuppgiftslagstiftning. Du har rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen och begära att få dina uppgifter rättade eller raderade.

Kortuppgifter
Genom att registrera ditt kort lämnar du ditt samtycke till att kortuppgifterna hanteras av Ependy och NETS (vår samarbetspartner för betaltjänsten) för administration av tjänsten. Dina kortuppgifter hanteras med sekretess.

Utskick av mail
Du kan komma att få ytterligare information per mail från Smederna eller Ependy utöver de mail som är direkt hänförliga till tjänsten. Du har alltid en möjlighet att avprenumerera på denna typ av mail genom att kontakta Smederna.

Ansvarsbegränsningar
Du eller Smederna kan inte hållas skadeståndsskyldig till ett större belopp än etthundra (100) kronor.

Ändringar och tillägg
Ändringar i dessa användarvillkor börjar gälla 30 dagar efter det att föreningen har informerat dig om ändringarna.